Teambuilding

 

Ritme is in ieder van ons. Het speelt geen rol wie of vanwaar je komt. Het enige wat je nodig hebt is inspiratie.

Doorbreek je grenzen en creëer een taal die zo universeel is dat iedereen ze verstaat.

 

1)Djembé:

Wil je dat iedereen even loskomt op jouw (bedrijfs)feest? En moet de sfeer er direct goed in zitten?
Ben je bang dat het anders saai wordt, dat mensen gaan samenklitten, op hun mobieltjes blijven hangen of nog erger, weglopen...?

Wil je dat voorkomen? Wil je dat de gasten het naar hun zin hebben? Dat ze genieten?
Wat jouw evenement of feest nodig heeft is iets geks, iets onverwachts. Iedereen vindt het geweldig om getrakteerd te worden op een bijzondere ervaring. Geef ze een beleving waar ze blij van worden. Waardoor ze met een 'big smile' en het gevoel “heb ik dàt gedaan?” naar huis gaan!

2) Body percussie:

Dit is een afro-amerikaanse dansstijl waarbij vrijwel geen muziek wordt gebruikt. Door dansend te klappen en te stampen maken de deelnemers zelf een beat met hun eigen lichaam!

De workshop body percussie is zelfs nog leuker voor de wat grotere groepen omdat de impact en het effect van de ritmes die worden gemaakt dan nog krachtiger overkomen! Samen werken, naar elkaar luisteren en elkaar goed aanvoelen staat centraal tijdens deze workshop.

3) Energizer:

Deze is een mix van Body percussie – oefeningen – awareness

Elk team komt voor uitdagingen te staan. Er zijn onderlinge conflicten of langdurige afwezigheden. De druk van onze maatschappij is al zo groot! En stress is een stille killer! Maar hoe ga je daar mee om?

Ben je op zoek naar een leerrijke en inspirerende ervaring voor jou en je team? Waarbij de focus ligt op het energie-level van het team op te krikken en tegelijkertijd constructief te bouwen aan de “teamspirit”, eigen verantwoordelijkheid, communicatie skills, motivatie om het gezamenlijke doel te behalen?

Iedereen staat opnieuw mijn zijn/haar neus in de dezelfde richting en is gemotiveerd om het beste van zichzelf te geven, met respect voor elkaars/eigen grenzen.

Percussie spelen betekent: je verbinden met jezelf en je omgeving.  Loskomen van gebruikelijke structuren, in het moment zijn, en gaan voor het gemeenschappelijke doel!!

Op korte tijd het instrument leren bespelen en samen komen tot een indrukwekkend muziekstuk. De hele groep verandert al vlug in een swingende percussieband.

 

  • ​geen ervaring nodig / voor iedereen toegankelijk

  • ontspannend

  • ontlading / maakt energie vrij / weg met alle stress

  • teamwork / groepsbevorderlijk

  • power en fun